Nathalie Guillaume

Danone Belux


« Nathalie Guillaume, Algemeen Secretaris & Directeur Duurzaamheid bij Danone Belux, is een visionaire leider die sinds 2018 duurzaamheid heeft geïntegreerd als een strategische pijler in het bedrijfsproject van haar organisatie. Haar rol is geëvolueerd van een uitvoerder naar een coördinator, motivator en verbinder met belanghebbenden, waarbij ze gelooft in de kracht van collectieve actie voor duurzaamheid. Nathalies prestaties bij Danone omvatten leiderschap bij projecten zoals WINGS, succesvolle implementatie van wereldwijde verbintenissen in productcategorieën en het bevorderen van duurzaamheid bij zuivelproducenten.

Ze droeg ook bij aan sectorinitiatieven: ze is betrokken bij de duurzaamheidsprioriteiten van Fevia en werkte samen met Fost Plus aan een effectief inzamelsysteem. Nathalie speelde een rol in campagnes zoals ‘Teken voor mijn Toekomst’ en co-creëerde de ronde tafel over de Duurzame Ontwikkelingsdoelen bij Danone.

Haar benadering benadrukt de integratie van duurzaamheid in de kern van de bedrijfsstrategie, het betrekken van alle medewerkers en het behalen van opmerkelijke resultaten, waaronder B Corp-hercertificering en versterkte partnerschappen met belangrijke klanten.

Nathalie Guillaumes visie op duurzaamheid sluit aan bij haar missie om een meer duurzame planeet achter te laten voor toekomstige generaties. »